Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fel jag hade, eller Laugh out Loud!

Jag trodde att jag skulle bli hiphoppare, så fel jag hade! Lol instead of Smiley!
Jag trodde att jag gillade dansband, så fel jag hade!
Jag trodde att Billie Eilish uppmuntrade mig, så fel jag hade!
Jag trodde att jag blev deppig av Lana Del Rey, så fel jag hade!
Jag trodde att man ALLTID måste se upp till de stora artisterna, som de mest originellaste, för att bli någon, så fel jag hade!
Jag trodde att samhörighet var själens sätt att säga mig något speciellt, så fel jag hade!
Jag trodde att min själ var Tysk, så fel jag hade, eller?
Jag trodde att jag skulle sluta lyssna på Lana Del Rey, så fel jag hade, eller?




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-05-17 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim