Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det magiska receptet för en lugn själ!

bäst att låta bli musik på ett tag.
Njuta av fåglarnas sång.
OCH barnsånger.




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-05-17 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim