Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Virvlade gjorde minnena
Runt, runt i huvudet
likt torra snudd på
viktlösa höstlöv
De plågsamma
Väger mer
Tynger ned
Tankarna.

Tankarna
dansar fram å tillbaka
väger på stegen,
väljer en ny bana
Att tolkas
Vrida till
Jämna ut
Att redigera minnen till perfektion


Ännu ett tecken
På vansinne
Tänker jag bistert för mig själv
Hoppar ned ifrån klykan i trädet.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t