Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara eller att icke-vara, ett nytänk! Bokstoff.


Istället Istället!

Tänk om jag varit där...?
Istället för att vara Här...?
Samtidigt...?
Eller bara vid olika tidpunkter...?
Hade det passat sig...?
Och vad hade följderna blivit för mitt liv?
Hade mitt liv blivit annorlunda då?

Tidstänket...?
Om-tänket?
Att göra sig omaka-tänket?
Och inte låta livet vara så enkelt/svårt, som det ibland kan vara...!

Är det verkligen ett besvär...?
Att vara, eller att icke-vara-där?




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-05-18 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim