Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTTE HIMLEN I VARAT

 

Beskådad,

i begär av dig

 

betrodd,

att förvalta kärlek

 

svarta tankar

inuti och utanpå

 

kröp in i

sina hålor

 

lustens välsignelse

frälste mig

 

jag svävade

tyngdlös

 

mötte himlen

i varat

 

ordlösa sånger

till harpomusik

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-05-18 18:10



Bookmark and Share


  Boel Lindell
Ja, kärleken kan sannerligen frälsa oss. Tack för en fin läsupplevelse!
2020-05-19

  Niliboy
Ja ibland dyker de upp de trånga fördärvliga, då kan tanken på Jesus å evangeliet rädda oss från den värsta avgrunden!
2020-05-19

  Feliaxel VIP
Så fint att läsa dina rader
2020-05-19

  ULJO
Så fin kälrkrspoesi
2020-05-19

  KattenKin VIP
Så skönt när allt det onda släpper sitt grepp, vissa människor är verkligen läkande för en. Fint skrivet.
2020-05-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om kärlekens magiska kraft!
2020-05-18

  Öknens Ros VIP
Mjuk o sensuell.
2020-05-18

  Poeten Salvador VIP
Det är nog mötet med andra som skjutsar oss framåt
2020-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
Du skriver så ljuvligt och sensuellt om undret att vara älskad och med den älskade dela kropp och lust!
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP