Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


A flower



a flower is
not just a flower
a smiling tiger
giving it's power
to all human beings




Bunden vers (Tanka) av lila fjäderblomman VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-18 20:46



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
både bild o dikt talar för blommors mystik och skönhet
2020-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om blommornas magi!
Fint foto.
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP