Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

 

Sömn

 

utebliven

ångest river

tankar mal

vill bara sova

normalt

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-19 07:24



Bookmark and Share


  Peter G VIP
väl beskrivet om hur det kan vara när sömnen uteblir!
Känner igen det du beskriver..
Verkligen besvärligt när de inte funkar med sömnen.
2020-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sömnsvårigheter!
2020-05-20

  Annie b'larsson VIP
Tycker mycket om hur du formulerat den här lilla om sömnlöshet. Kort och koncist. Intet ord för mycket. Snyggt.
2020-05-19

    ej medlem längre
Vilken fin dikt om att inte kunna sova. Jag tycker om dess rytm och att orden har samma vokaler. När jag inte kan sova brukar jag läsa sinnesrobönen. Jag kan känna igen mig i dikten.
2020-05-19

  Solstrale VIP
Ja ... Stark igenkänning... Min morgon, du satte ord på! Tack!
2020-05-19

  Feliaxel VIP
Man behöver sömn så det är jobbigt när det inte fungerar
2020-05-19

  ULJO
Svårt det där
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP