Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semestersabotören

 

Statsepedemiolog vill råda
kortare utflykt framhärdas
finns ju platser att beskåda
efter att två timmar färdas
 
en sejour i Bråvikens Peking
kanske E4:a mot Hudiksvall
Mora eller besöka Nyköping
undrar vart jag hamna skall

dock i omkörning som slalom
ett par timmar gasen i botten
av tvåhundra mil från Dalom
hinns då upp till Nordkalotten




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-20 08:15



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ös på bara med bromsolja i tanken!
2020-05-30

  stormengudrun VIP
Vi får stå på gasen till Öland :-D
2020-05-20

    Lena Staaf VIP
Rolig och fint rimmad dikt! Du hinner nog precis hem till mig. Jag håller mig i stugan för jag skulle aldrig våga vara ute på vägarna samtidigt med dig.
2020-05-20

  Öknens Ros VIP
Inom två timmar hinns långt
I bil får ej va' trångt
Med foten på gasen
De' är han som e' basen
Kallas semestersabotören
Sitter i fören



2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP