Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga andra chans

 

 

Omedveten

0ch

Omärkligt

 

Och med tiden

 

Någonting hände inom mig

Någonting som ändrade allt inom mig

Någonting fruktansvärt som evig släckte mig

 

Någonting dog inom mig själv!

 

Förmodligen….

Kärleken. Ljuset…

Eller förmodligen var livet som dog inom mig

 

Någonting dog för alltid inom mig!

 

Säker och helt säker

Utan tvivel

Och mycket säkert är jag på

 

Att det var min Anda som dog inom mig och igen annan alls




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-05-19 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP