Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksbyte

Du var min sambo
Nu är du min man
Älskar dig




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-19 12:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
2020-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Grattis till er båda, önskar er många lyckliga år, många, många!
2020-05-20

  ULJO
Gratulerar till kärleken
2020-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar till lyckan!
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP