Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUTA OCH KÖRA - tanka

Andpar på vägen

spatserar i långsam takt

blänger förnärmat

signalhorn negligeras

romantisk träff på gång, ju!




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-20 17:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Tanka om ett kärlekspar som inte låter sig störas av irriterade trafikanter!
2020-05-20

  KattenKin VIP
*fniss* Ser det framför mig och tänker på gässen i Aristocats. De hade den där attityden. Kul tanka!
2020-05-20

  Öknens Ros VIP
Vad bryr sig väl anden, när det är romantik på gång?
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP