Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om jag vinner någons hjärta!

 

 

Om jag hade val i min skapelse

Då hade jag velat vara en vind

 

Om jag hade val i kärleken

Då hade velat vara synlig

 

Om jag hade val i drömmen

Då hade velat vara sant

 

om jag hade vunnit någons hjärta i mitt liv 

Då hade jag inte levt ensam mina dryga sextiotvå år

 

Ett val har inte en skapade människa

Utan allt är bestämt innan Adam blev till en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-05-20 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP