Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför krångla sig?

 

 

Somliga brukar krångla sig till livet

Medan andra bukar livet krångla dem till sig

En krånglig människa med ett krångligt liv

 

Somliga har krånglet som ett standar liv

De krånglar för sig själva i livet

Och för alla omkring

 

Ett enkelt liv alla öskar sig

En omtyckt närvaro alla önskar sig

Helt enkelt, ett liv utan krångel

 

Med ett krångelliv dör livet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-05-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP