Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmåga

Att veckla ut
De små skrymslena
I hjärnan
Pressa ut vecken
Med strykjärnet
För att riktigt
Få ut det gottigaste
Ur inteligensen
Då oförmågan
Blinkar med
sin påträngande
närvaro
Flirtar
Orden
Med mig



Rodnar.





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-20 15:28



Bookmark and Share


  Briza media
Fint!
2020-05-22

  SatansSon VIP
fin.mycket bra.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t