Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text till en melodi jag fick...


Meditation

Stilla i mitt sinne,
ro i min själ.
Och för varje andetag
känner jag liv.
Långsamt får jag vakna,
jag kan växa igen.
Morgonljuset minner om en ny dag
och du finns nära.
Jag överlämnar mig till dig
och allt är omhändertaget.

Här, i stilla, vackra stunden
tillit du mig ger.
I mitt hjärtas innersta
lovsjunger jag dig.
Sång blir till musik
och melodin ger mig fröjd.
Jag vill andas, jag vill känna
jag vill leva mitt liv,
varje dag.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av gretagreat
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater