Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att leva med en bipolär...


Stilla, mina tankar

Inbördeskriget
har tagit slut
Hjärna och hjärta
skjutit salut
Min kära,
orkar du älska mig?
Orkanen har dragit,
jag älskar dig.




Fri vers av gretagreat
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-09-14 11:46



Bookmark and Share


    glasa VIP
ödmjuk
i vilan efter stormen
när ödet har mjuknat

vara mjuka med varann
utan försvaren

åh, vad fin
2021-06-12

  Eva Langrath VIP
En text som jag kan känna igen mig i,
2021-06-09

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
2021-05-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
stort igenkännande!
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater