Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blackout poetry


Stilla tårar

Fäller stilla tårar över
de lösryckta raderna.
En inblick i fullständig
kärlek.




Fri vers av gretagreat
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 22:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...den villkorslösa?
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater