Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya slag och andetag

Ett brödrostat hjärta
Tog tid att byta ut
Ett rödrosat hjärta
Slår för mig till slut




Fri vers av gretagreat
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-10 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater