Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For a debt there are hidden taxes/treasures


Skatt

För en skuld
finns skatter
dolda




Skapa | Skriva av gretagreat
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 19:08



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
For sure.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater