Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till våra barn


Vackra liten

Sov, du vackra liten, 

du kan blunda vårt barn.

Börja sluta ögonen

allting finns kvar. 

Här är vi. 

Här är du. 

Sov, du vackra liten,

du är vår varje dag. 

 

Solen! vackra liten, 

du kan vakna vårt barn. 

Börja öppna ögonen,

allting finns kvar.

Här är vi. 

Här är du. 

Vakna vackra liten, 

vi har fått en ny dag. 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av gretagreat
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-01 23:00



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Vacker rytm, orden och meningarna väcker solljus och trygghet, känns behagfullt att läsa.
2024-03-05

    glasa VIP
mmm, så gullig
då är ingen längre rädd
för att finnas

du skriver så fint
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater