Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...tänker på fredagen det blev .. fel då..


Ingenting är detsamma utan dig!

 


 


Min värld rasar ihop om du inte fanns!


Allt skulle förlora sitt värde ,


luftslottet skulle skingra sig upplösas..


 


Det är ok att vara svag


för en person man älskar


å tycker om!


Respekten kanske tryter ibland,


de är det som får livet att röra på sig,


ur den vardagliga tristessen.


Som den vankar omkring..


 


Jag älskar dig Pia Ingenting är detsamma utan dig!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-21 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //