Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens svarta skynken

Jag kan inte
glömma dig
Fastän jag
Vill

Det är som
Ingen tid
Passerat

Som att den
stod still

Känslan
Är lika stark

Som då

Har försökt
Och åter försökt
Förstå

Men hittar
Inom mig
Inga tydliga
Svar

Det enda
Jag vet

Är att du
Lämnade mig
Bakom sorgens
Svarta skynken

Ensam kvar


























Fri vers av Virvelvind
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-05-21 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind