Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräter som syra

Dina blickar
Fräter som syra
Genomsöker min kropp,
Kroppsdel för kroppsdel,
Letar sig fram
Mellan skuldror
Ländrygg
Bakdel
Borrar sig in
Bränner hål
I mitt inre.

Smärtfyllt.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-21 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t