Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min idoldyrkan!


Billie och bara Billie!

vill bo i en verklighet;
Billie Eilish!
Does me a favor!

Bor i denna verklighet!
Billie Eilish har skapat denna verklighet åt mig.
Deppig, glad, men för mig själv, i en värld av samboskap, mamma-skap, längtar jag till flick/idolrummet, med bara idolen Billie för ögonen!

Har alltid haft lätt för att dyrka!

Men NU YRKAR JAG ATT FÅ DYRKA;
Billie, och bara Billie!
Och med ens blev mitt liv mycket berikare!

Och jag Yrkar att idoldyrkan borde vara ett jobb.
I allafall, så är den den starkaste känsla!

Och i denna verklighet, vill jag till slut; Bara VARA Billie!
Kommer aldrig att bli...
Men hur blir jag henne så lik som möjligt, och Hur; Har vi så många gemensamma nämnare som möjligt; Nästan som om hon satt framför mig, och vi hade ett samtal!

Det kommer inte att hända; Men ändå!
Och den största dröm jag har ; Att få gå på en konsert med henne!
Och att bevara henne i minnet för alltid!

Jag vet, att min idoldyrkan ofta bara varit en fas; Men denna fas är Äkta!
Ingen fas att bara gå igenom!
En fas att stanna i!




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-05-23 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim