Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är perfekt!

Jag tog en kopp kaffe, och insåg; Att det är trevligt att dricka kaffe, och var nöjd med det!
Som om det utgjorde livets fullhet, och jag var nöjd med det!
Jag observerade inga detaljer...
Som att muggen var halvfull, eller halvtom, som man kan tänka på i situationer, eller i livet som övrigt...
Jag observerade bara, att jag nått fullbordan, med känslan till min kaffekopps innehåll!




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-24 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim