Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minut av liv


vinden i ditt hår
där
i världens under
kvällsunderbara stund
i gräsmattans töcken av lime
sluttande mot hand

som spännvidden röd och orange
i solens skugga

töjer du din vilja
siktar hårt
i spår av år
kapitulerar min fasad
vårt band vår brand

i stiljte denna minut
avskalna
mitt namn
ditt namn











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-25 14:06



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fann denna inom...skitsnyggt!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP