Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar, som ord...


Vad menas med livet ?

Vad menas med livet, om man inte kan leva som man vill ?
Vad menas med livet, om kärlek inte hör livet till ?
Vad menas med livet, om vänskap inte finns att få ?

Det som menas med livet är att leva, att se, att känna, att smaka, att älska...

Det som menas med livet är att lära,förstå,utforska,respektera, och ta hand om vår värld...

Alla har vi vår plats, alla har vi nångonstans där vi är hemma, säkra på oss själva.
En plats där vi inte är ensamma, en plats där alla är som vi.
Vem vet var våra vägar tar oss, vem vet vad som är vi ?

Vem vet var lycka står att finna, om inte i livets tid ?

Lev livet, lev det innan döden tar vid.. grubbla inte, bara lev, lev som det var meningen att du skulle leva...

Lev livet, som det var meningen att bli levt... Hur ?

Det vet bara du...




Fri vers av Who's Alone ?
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-07-10 10:04



Bookmark and Share


  Who's Alone ?
Haha, nä knappast, men kan alltid ge goda råd åt andra ^^
2006-07-11

  Arnella
"grubbla inte, bara lev"

- Jag kan knappast instämma i att både du och jag följer detta underbara exempel.
Vilket är synd.
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?