Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Att andas
är att leva
ett sätt att leva
känna lite av livet
fylla lungorna

ibland
tar du djupa
andetag
som fyller upp lungorna
tänjer ut varenda millimeter

Att andas
lite i sänder
att chippa efter luft
att inte känna sig syresatt

ibland
känns det som
att luften inte räcker till
ansträngda
andetag
som inte ens fyller upp lungorna
att inte få ut luften
är att kvävas en smula
att sakta släppa taget om förnuftet


för att sänkas ned i vila.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-24 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
själv har jag happy hypoxia. jag kommer dö av syrebrist och koldioxidöverflod, och kommer skratta hela vägen till himlen. =|
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t