Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att rinna iväg

att försöka
samla ihop
timmarna
som
springer
iväg
med stormsteg
utan att tänka på
tiden som rinner iväg
är som att
strila
kruttorr sand
mellan fingrarna
utan minsta hinder




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 22:00



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Fin bild
2020-05-25

    ej medlem längre
oj! en aforism! nietzsche-kvalitet! skulle vara i en roman. =) tänker på 'så talade zarathustra'
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t