Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smula kärlek är allt som betyder nåt

 

 

den största törsten

är inte efter vatten

 

den största törsten 

är den efter kärlek 

 

handen som smeker kinden

är det som skänker kärlek

 

kramen som omfamnar

är den som visar kärlek

 

handen som räcks till annan

är den som bevisar kärlek

 

kyssen som ges på kind

är den som ges av kärlek

 

löftet som ges av kärlek

är den största kärleken

 

av kärlek är vi skapade

kärlek ska vi visa varandra

utan kärlek är vi inte människor

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-25 10:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärleken, en utdöende konstform.
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Utan kärlek blir livet tomt.
2020-05-25

    Max Poisé
hela anledningen till varför vi finns!
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek betyder allt! Fint diktat om denna.
2020-05-25

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need.....
2020-05-25

  Feliaxel VIP
Mer kärlek åt alla
2020-05-25

  ULJO
Utan kärlek inget liv
2020-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärleken och dess betydelse i våra liv!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP