Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsens existens

 

 

att förneka det som varit

påstår har inte hänt

sinnet är inte inne

svävar i tomrum

 

 

att förneka fakta

det mest abstrakta

låter sig villigt göras

 förnekelsens redskap

en orubblig själ

 

där sanningen förvrängts

tills lögnen bytt färg

genomskinligt blå

himlen rasar av vrede

paradiset har blivit en cirkus

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-25 13:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Verkar inte spela någon roll vad som hänt, historien upprepar sig ändå.
2020-05-28

  Feliaxel VIP
Varför förneka något som bevisligen har hänt
2020-05-26

    Lena Staaf VIP
Många förnekar kunskaper och kallar det för åsikter.
Bra skrivet om faktaresistens!
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om att förneka fakta!
2020-05-25

  Kungskobran VIP
Faktaresistens är ett problem
för var och en
som kämpat mot
en sådan idiot

2020-05-25

  ULJO
Tänker på skinnskallarna. Som påstår att förintelsen aldrig ägt rum. Snacka om förnekelse.
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP