Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var rädd om dig!


På andra sidan

på andra sidan
bäcken
finns en annan stig
på andra sidan
stigen
finns en annan äng
på andra sidan
ängen
finns ett annat liv.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t