Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sitta tungt

Att sitta tungt
med nedsänkt huvud
vilandes i de uppåtvända
handflatorna
kan ge tröst
och kraft
Att samla kraft
är viktigt
för att kunna lyfta upp
huvudet
räta på ryggen
bäst
som sist
ge
på käften
du mist
att sedan
betrakta
uppståndelsen
lugnt.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-26 10:58



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sant, ibland behövs viss eftertänksamhet för att kunna kämpa vidare.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t