Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bliv vid din läst

Kämpa på
Härda ut
Bliv vid din läst
Vill du ge upp
Pass då upp
Se dig för så ingen hör
Den personen dig förgör




Bunden vers av lilla t
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-26 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t