Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där vid Shanwei Dechangs Elektronikfabrik nummer två, vid Kinas östligaste bukt och kärnkraftverk en varm, fuktig höstdag år 2017.


Vid Kinas sydöstligaste bukt och kärnkraftverk

Vad är det att utforska en känsla orädd inför den nostalgiska tyngden, hon återlever allt med en annan tolkning. Hur många tagningar innan de är sent, för sent, så sent att tyngden hindrar en serieföljd otänkbara förvåningar.

Men vad spelar det för roll när en tillhör en evigt arkiverad generation beroende av den smärtfria digitala repetitionen

Åh du milde! Skåda våran allrådande förnimmelseapparat. Just var finner vi den kryptofascistiska avsikten mellan signifikanten och det signifierade? Är det så att ljudet isoleras, renderas oväsentligt, då samma ting ändå alltid hörs, uppfattas, ja ni vet vad den typen av människor tänker på.

Eller är det tvärtom, en fråga om självsabotage vid förståelsens instanser, i en salighet av återkommande yttringar? Är det i denna ovidkommelse som viljan blir akut, då Meningen alltid är panikartad?

Hur det en ligger till med detta så kommer pengatjänandet döva de fria liberalerna tills det är försent för dem att hållas till svars angående vad de insett bortom kalkylernas tystnad.

Medans mina vänner kommer hem ifrån fabriken efter jag har ätit och ruinerats med dem i fler blå overaller än vad som behövs för att klä ett helt land. Där vid Shanwei Dechangs Elektronikfabrik nummer två, vid Kinas sydöstligaste bukt och kärnkraftverk en varm, fuktig höstdag år 2017.      




Prosa (100-ordare) av Marcus B
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B