Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulgråta

Att känna vanmakt,
magen krampar,
drar ihop sig,
likt en pruttkudde,

att skrynkla ihop ansiktet,
i en snedvriden dödsmask,
för att släppa ut sorgen,

att fulgråta
så snoret rinner som en elva ur näsan,
snorta in snoret igen,
att ilsket torka väck
tårarna
med smutsig handlov
precis som om det
skulle förändra fejset.

Att fulgråta
är helt mänskligt.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-27 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"så snoret rinner som en elva ur näsan"

fick mig att storskratta. har nog inte gråtit så någonsin. kommer bara ihåg barn som sett ut så på nån film eller bild eller meme eller nåt... men jag har gråtit mycket. när jag hade corona i början fick jag andningsbesvär när jag grät till och med!
2020-05-27

  Poeten Salvador VIP
Å finskriva
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t