Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historia skrivs inte, den inrtäffar. Få skrev, ingen minns.


Skrivkonstens förbannelse




med träflisorna brinnande under naglarna
kunde hon inte längre hålla tillbaka plågan

fradgan spottade överallt, ögonen förlorade
allt mänskligt uttryck och vrålen spårade ur


Men triumfen brann allt högre i deras svarta
ögon ju högre hon skrek av evangelisk ångest
för varje diaboliskt tilltag dom ökade på med



- hon brölade som inget friskt har lyckats före
detta och värre stod att komma ännu, och allt
skrevs ner, tolkat av en präst till blind sanning







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 00:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ruskig historia om människans grymhet
2020-05-28

  lodjuret/seglare VIP
'Allt är religionens fel'? Nä, det är människorna som eldar på brasorna. Sjungandes 'eldarens vals'...
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP