Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Allt är slut
Men ingenting
Finns hela tiden
Inuti
Utan på

Allt har ett avslut
Paniken omfamnar
Mig.
Du fattas mig!

Kippar efter luft.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-28 22:01



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ett avslut utan återvändo? eller ett avslut som kan göras till en början? Spännande och läsvärt.
2020-05-29

  Per Rydberg
Stark, självutlämnande och vacker! Fin att läsa.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t