Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lyssnade på Håkan Hellströms låt Ett gott och med den musiken ringande i mitt huvudet så...ja då blev det så här.


En sensommarnatt

 

En sensommarnatt

när hela huset sover

vandrar jag

över spirande gräs

inne i skogen

är det mörkt och sent

bara ett stänk av

blomman liljekonvalj

 

På stigen finns bark

och små små stenar

det känns som eld

när jag är går på dem

det är inte möjligt

att det leder någonstans

men jag tror inte på det

det är mer än så

 

Jag är en som söker

när mörkret kommer

vägrar att sova bara för

jag måste säger de

måste finna allt det fina

som ingen har sett 

kanske finns det en skatt

som bara jag kan få

 

Den som söker ska finna

det som andra inte ser

livet är mer än bara

drömmar som inte slår in

kanske en vindpust som

smeker en trött liten kind

och tar min hand

är allt jag begär

 

En sensommarnatt

när hela huset sover

vandrar jag

över spirande gräs

inne i skogen

är det mörkt och sent

bara ett stänk av

blomman liljekonvalj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-29 00:17



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Så fint
2020-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, fastnade speciellt för det näst sista stycket!
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP