Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I själ och i kropp

 

Runt staden ligger ett skimmer

en nystädad trottoar

ett hopp om en framtid

i distansens förvar.

 

Ett finger i luften

ett möte i en gränd

en aning om lycka

för den som är bränd.

 

En rusning mot kvällen

för att hitta den tid

som någon har lämnat

på platsen bredvid.

 

Nu gömmer vi skammen

och hämtar vårt hopp

som sakta får gro

i själ och i kropp.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-05-29 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP