Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svag

nej
jag är inte alltid stark
säger inte alltid "dra åt helvete" när nån förtjänar det
ganska ofta sväljer jag mer än jag borde
ännu oftare kryper jag på knä med ansiktet mot marken
och vet du vad
jag blir inte starkare
av att du kallar mig svag




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-29 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium