Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET AV MAJ

Nu känns inte maj längre
som i ungdomen.
Skönheten är redan gammal,
halsen hes
och den skira huden skrövlad och igenvuxen.

Maj är en bedagad dam
med sorgflor
på vårdhemmets veranda
med vissna sippor
som minnen från barndomen.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-30 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP