Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar/känslor jag hade på min födelsedag.


Enkel biljett

...................................

Tystnad

allt jag känner

Hjärtat skriker

längtar

Inga omvägar kvar

bara sanning

 

Ta med

mig

bort från ekon

år som passerat

Låt livet blomma

på nytt

........................................




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-30 21:49



Bookmark and Share


    Totiki
Det fyllde hjärtat med värme och hopp.
2020-06-03

  ULJO
Så fint
2020-06-02

  Peter G VIP
Fint!
Tycker denna text känns stark och hoppfull!
2020-05-31

  Maria Sundelin VIP
Ja vi får hoppas på att det får blomma
Kramar
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP