Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Spillda kaffefläckar

Spillda kaffefläckar dekorerar bordet,
kollegieblocket är slitet,
jag lever på en kraft, som fungerar ibland.

Solen ler,
också genom molnen,
jag lever idag,
och jag ska leva imorgon också.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-06-01 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann