Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra

Vinden smeker
Får mig att le
Smeker mig
Varsamt

Det vackra
Virvlar runt
Som strösslad
Choklad
Ripplad kola
Å glass

Vackrast
Är du.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t