Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och Epstein och Brommé är få av alla kräkpulver.... --- --- Och, JA, jag sviker prosan för detta. Döm mig snorhårt, sötnosar! <3


Mediahoran/Mediahorbocken

 




Du tillhör den skvallrande pressen, 

älskar armbågar, dyrkar stressen. 

Inte bra, inte störst, 

men fanimej först. 

Reptilhjärnans celler så våta 

sprutar ditt gift: Så skall det låta! 

När webbsidan sist krackelerar 

och chefredaktör'n ejakulerar, 

 
 

då njuter du 

då skjuter du [trycksvärtans heroin - hajar du ironin?]. 
 
 
*
 
 

Ruttet mänskligt skrot; 

en nyttig idiot. 

Ja, det är din editör: 

Hen säger: "Tuta och kör! 

Ge fan i att sudda!" 

Dyrkar dig som en nutida Buddha: 

glufsar i sig alla stavelser, 

som vore de kletiga bakelser: 
 
 

"Bara slicka och sug nu,

nicka och ljug du!" 
 
 
*
 

 

Gåsfjäderns bläck, 

gårdagens träck, 

gör att klockorna ljuder 

för löpsedelns luder. 

Utav horbocken författad, 

men av fårskocken beskattad. 

Era urblåsta fån, för fan - avgå alla! 

Nix! Inget lockar som plastblaskans galla. 

 
 

Dyra parfymer, 

Armanikostymer. 
 
 
*

 

 
Tangentbordet bossar och kräks, 

förnuftet lotsar och vräks. 

Du skriver en slaskig rubrik 

men tvagar dig mot all kritik: 

"Jag gör bara mitt jobb, för Satan! 

Just som ni, när ni går på gatan!" 

Eftertankar? Eftersnack? 

Avses självinsikt - så nej, tack! 

 
 
Ett luder i gloria 

ger sladdrets viktoria. 

 

*

 

Ole, dole, doff, kinke, lane, koff, 

Koffe, lane, binke, bane... 

Höjer skälmskt sin Hof: 

Som självutnämnd alfahane. 

Men så kort i rocken, 

mellan benen. 

Den stackars bocken 

med lilla spenen: 

 

Inget långt schabrak. 

Men kort och slak! 

 

*

 
 

Mjuk som Jello, 

men är det Mello, 

mingel och gratis sprit 

då blir den hård som granit, 

och sprängfylld som raketer. 

Nästan en hel decimeter: 

Som dock alla försmår, 

nåt du aldrig förstår. 
 

 

Levererar löp!

Kom, dyrka, köp!

 

*

 


För du lever i ditt jävla mediebrus. 

Gör hundskit till guld, diamanter av grus. 

Men, kära du, bara stick! 

Jag skiter i hur många klick, 

du fått på webbplatsens blaska 

genom att hora och fnaska. 

Du är inte ens värd mitt hat... 

Allt du är, är ett stort plagiat. 

 
 

Kopiera, 

kremera; 

vi ses aldrig nåt mera. 


*

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-02 19:02



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Mästerligt och kreativt rimmat ! Vilken språkkonst !
2020-06-04

    Asta Kass
Fulflinade gött ÅT* denna!
2020-06-02

    Asta Kass
Fulflinade gött år denna!
2020-06-02

  Briza media
snyggt du fått ihop det med rimmen och verserna. Svavelosande :)
2020-06-02

    Lena Staaf VIP
En storstilat sågning som det aldrig ska gå att resa sig upp från. Härlig ordkonst!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP