Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnen

Sjudande liv skratt värme kyssar

Folk kommer och går spontana glass klirrar skål

Någon går ensam fram ser ledsen ut

Lyckan är inte självklar

Bära på ensamheten kan vara tung ibland

Allt blir grått

Vara i nytidens gemenskap är inte lätt

Du ska vara stark modig rik

Båtarna lägger till den en större än de andra

Ska visa upp sig här är jag

På bänken sitter ett par så full av kärlek

 Nöjda med enkelhetens drag

Sitter ser ut över havet

och är lyckliga för ingenting

Livet går vidare i hamnen med sitt liv......

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-06-03 18:03



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Precis så kan det vara...
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP