Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

.

Ibland känner jag livet strömma
genom kroppen

Ibland drunknar jag
i den enorma tomheten

Men jag känner

Och känner jag
Så lever jag

Jag är




Fri vers av Mejja
Läst 330 gånger
Publicerad 2004-10-20 21:49



Bookmark and Share


  Martin VIP
fin på att beskriva det också!
2004-11-01

  Rachel Roth
..härlig läsning!
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mejja