Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gatorna dryper av egoism

______________________

Krälar genom djupet av ondska

den intetsägande massan

trängseln av ovidkommande egoism

känner gallan krypa

     Vik hädan förbannade lymlar

Ser ni inte?

De sargade lider redan

gatorna dryper av egoism

hånleende människor

ormar överallt

 

Har era hjärnor helt slutat fungera?

_____________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-04 02:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En helt befogad fråga! Bra skrivet om detta.
2020-06-04

  Feliaxel VIP
Mycket bra fråga
2020-06-04

  Valter Örn VIP
I gatuegoismen kan inräknas hur folk kastar skräp överallt på gatorna.
2020-06-04

    Askanden
lika mycket av det där inomhus
2020-06-04

  ULJO
Så sant du säger det
2020-06-04

  Maria Sundelin VIP
Ibland undrar man
Kramar
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP