Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbete befodrar hälsa och välstånd

När såningsmannen sätter virveln i gång har jag verktyg nog att undersöka verkligheten och jag får ständigt nya uppslag att betrakta dess existens
Det som jag upplever liknar det mest ett illfundigt system där verkmännen får dölja det mesta för att hålla delarna på plats i den iskalla vinden och naturligtvis inför nyfikna och fräck samlare som med hjälp av de nya delarna kan utveckla sina egna system.
Efter en hård dags genomgång inser du att uppleva livet såhär är rent av omöjligt eftersom de saknas viktiga delar som tydligen såningsmannen förväntar sig att vi skall lägga till själva.
Efter en massa misslyckande får vi lämna vår arbetsplats och hoppas på bättre lycka i morgon.
Det är den femtiosjunde arbetsdagen i ordningen.




Prosa av Lennart Andersson
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-06-04 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson